Limbă franceză

Limba franceză face parte din familia limbilor romanice occidentale și are mai multe sute de milioane de vorbitori răspândiți pe toate continentele. Este limba oficială (sau co-oficială) în Franța, Belgia, Elveția, Luxemburg, Monaco, Andorra, Canada; este vorbită curent în fostele colonii franceze și în multe alte țări din Africa, Asia și Oceania. Este una dintre limbile oficiale și de lucru ale Adunării Generale a ONU. A fost și, în mare măsură continuă să fie limba de cultură a celei mai mari părți din Europa și, după engleză, este cea mai răspândită limbă de comunicare internațională.

13691125_1039343826183874_7122838797258765372_o

La școală, copilul tău este presat să fie în permanentă competiție și să facă lucrurile la fel ca ceilalți? Gata cu presiunea! Este timpul să iasă din rutină, să greşească şi să-şi manifeste originalitatea, să experimenteze lucruri noi şi să fie creativ alături de oameni noi!

Taberele noastre sunt tabere de limbi străine care urmăresc atingerea unor obiective de învățare prin activități creative și recreative. Activitățile de limbă străină se centrează pe ideea de comunicare în limbă străină și dezvoltare vocațională.

Prin metode de predare non-formale urmărim să le transmitem celor mici un bagaj de cunoștințe noi și să îi ajutăm să își pună în evidență și să conștientizeze abilitățile și înclinațiile pe care le au (aptitudini artistice, sportive, etc.).

Atelierele de limbă străină sunt concepute atât pentru a le spori cunoştinţele lexicale, gramaticale, fonetice şi de cultură, cât şi de ale dezvolta memoria, creativitatea şi oralitatea. Vor descoperi modalități de abordare non-liniară a învățării! Cine a spus că învăţarea unei limbi străine nu poate fi un joc distractiv?!

13731883_1039344286183828_4253007194713001978_o

Proiectul de tabără educaționala de limbă străine se bazează pe două premise:

  1. Jocul, componentă esențială în viața copilului, este asociat cu ideea de învățare, pentru dezinhibiție, influențând în mod pozitiv performanțele elevilor în procesul de învățare;
  2. Utilizarea diferitelor expresii artistice, precum artele plastice și vizuale, literatura, muzica, teatrul și dansul. În legătură directă cu natura poate influenţa şi motiva elevii în învăţarea unei limbi străine.

Réservez aussi! Bienvenue!