Limbă engleză

Obiective de învățare prin activități creative și recreative

Pe lângă programul atelierelor de limbă engleză, copiii vor desfășura zilnic diverse alte activități și jocuri.

Proiectul de tabără educațională de limbă străină se bazează pe două premise:

  1. Jocul, componentă esențială în viața copilului, este asociat cu ideea de învățare, pentru dezinhibiție, influențând în mod pozitiv performanțele elevilor în procesul de învățare;
  2. Utilizarea diferitelor expresii artistice, precum artele plastice și vizuale, literatura, muzica, teatrul și dansul. În legătură directă cu natura poate influenţa şi motiva elevii în învăţarea unei limbi străine.

1513793_758450947606498_1725717877649098522_n

Taberele noastre de limbi străine urmăresc atingerea unor obiective de învățare prin activități creative și recreative. Activitățile de limbă străină se centrează pe ideea de comunicare în limbă străină și dezvoltare vocațională.

Prin metode de predare non-formale urmărim să le transmitem celor mici un bagaj de cunoștințe noi și să îi ajutăm să își pună în evidență și să conștientizeze abilitățile și înclinațiile pe care le au (aptitudini artistice, sportive, etc.).

Atelierele de limbă străină sunt concepute atât pentru a le spori cunoştinţele lexicale, gramaticale, fonetice şi de cultură, cât şi de a le dezvolta memoria, creativitatea şi oralitatea. În tabără, cursanții vor descoperi modalități de abordare non-liniară a învățării! Cine a spus că învăţarea unei limbi străine nu poate fi un joc distractiv?!

Book Now, Pay Later. Enjoy!