Tabere tematice

Taberele educaționale sau tematice sunt minivacanţe (6 zile/ 5 nopți) care se desfăşoară în centrele de agrement partenere și în care elevii beneficiază de programe de educaţie nonformală, pe o anumită temă, în vederea dezvoltării unor abilităţi şi competenţe complementare celor oferite în cadrul sistemului de învăţământ. Activităţile recreative se întrepătrund cu cele educaţionale, urmărind socializarea şi relaţionarea grupului.

Unele tabere tematice au 5 sau 6 zile, altele se întind pe durata a 10 zile (9 pensiuni complete). Perioadele variază în funcție de intensitatea cursurilor sau de standardul ridicat prin cantitatea și calitatea atelierelor (parcurgere în profunzime a unei teme).

Vezi oferta taberelor educaționale „Vară 2020

în funcție de locație, durată și preț

Cui ne adresăm

Taberele tematice se adresează elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi preuniversitar. Aceştia vor achita contravaloarea serviciilor de cazare, masă şi transport, precum şi materialele educativ-recreative specifice tipului de tabără ales. Prețul variază și în funcție de lectorul străin care predă în cadrul atelierelor.

Cum te poți înscrie?

Înainte de fiecare vacanţă (de vară, de iarnă sau „Școala Altfel”) anunţăm ofertele. În funcţie de abilităţi şi preferinţe, elevii vor contacta fie profesorul diriginte, fie conducerea unității de învățământ dacă un grup mai mare de 10 copii dorește să participe la o tabără tematică anume. Ori pot lua legătura cu noi prin intermediul formularului de la Recepție.

Răspunsul va fi ferm și va conține detaliile despre cursuri, lectori, activități recreative, drumeții și altele.

11707929_840699922714933_3444401819265917957_o

[huge_it_forms id=”24″]