Excursie toamnă 2017 – Montaniard și ecologie

Oricând și aproape oriunde! este sloganul prin care te invităm să petreci timpul în aer curat și să cunoști patrimoniul natural și cultural pe care-l oferă geografia României.

Dorim să-ți arătăm frumusețile, sălbăticia, tradiția și autenticitatea României, scopul nostru fiind să te atragem în jocul nostru, să te îndrăgostești, să cunoști mai multe și să înțelegi nevoia de protejare a naturii, dar și să cunoști locuri, tradiții și obiceiuri încărcate de istorie.

13652929_1033151340136456_5226478263787686694_o

Ce oferim?

Excursii de o zi, două sau trei, cu transport și cazare. Planificăm itinerare în funcție de nevoile și dorințele elevilor. Putem propune, în funcție de regiune, de forma de relief, dar și de bugetul copiilor, excursii de neuitat, cu posibilitatea de a alege între:

  • Delta Dunării;
  • Litoralul Mării Negre;
  • Lanțul Munților Carpați.

13576719_1033151270136463_7926029815405611916_o

Cele mai facile programe de vizitare a obiectivelor turistice sunt excursiile de 3 zile.
Într-o plimbare cu autocarul se pot vizita foarte multe obiective turistice din patrimoniul natural și cultural; itinerarul se va alcătui prin vizitarea mai multor obiective zonale sau regionale.

Prin Excursii și Drumeții (Hiking/Trekking) vă invităm să descoperiți comorile Carpaților Românești, prin drumeții în masive montane precum: Munții Făgăraș, Piatra Craiului și nu numai. Aceste excursii se adresează atât începătorilor, cât și copiilor cu experiențe în drumeții.

Excursie și drumeție

Toate excursiile de tip rambling (Hiking/Trekking) pe care le propunem sunt pe trasee special concepute pentru acest gen de recreere, numite și trasee de drumeție. Avem grijă să încurajăm entuziasmul și bucuria aduse de peisaje și elementele naturale din locurile prin care trecem. Siguranța și confortul sunt foarte importante, atât pentru noi, dar mai ales pentru participanți. Întotdeauna ne-am propus să prevenim situațiile potențial periculoase ale drumeției, cum ar fi rătăcirea drumului, mersul pe vreme rea, terenul periculos sau agravarea condițiilor medicale pre-existente.

Rezervare excursie!

*) se oferă reducere de 5% din prețul întreg pentru frați și surori (fiecare frate/ soră beneficiază de reducere);

**) la plata integrală în avans se acordă o reducere de 5% din valoarea totală a costului taberei (minimum 30 locuri).